Твоята кола са твоите пари!

Credissimo Супер - твоята кола са твоите пари
лв.
3 000 лв. 30 000 лв.
лв. за месеца
3 лв.  / мес. 48 лв.  / мес.

Вноска в гратисен период:     лв.

Вноска извън гратисен период:    лв. за период от    месеца

info Пример

Вземи обратен лизинг с гратисен период от 2 месеца Credissimo Супер на стойност 3 000,00 лева със срок на договора 6 месеца. Годишен процент на разходите за финансовия пример – 48.21% и годишен лихвен процент - 40,00 %. Размер на месечната лизингова вноска в гратисен период е 100 лева. Размер на месечната лизингова вноска след гратисен период е 813,52 лева. Общата сума за връщане е 3 454,08 лева.

Въпроси и отговори

keyboard_arrow_right
Колко време отнема целият процес на кандидатстване?

Процесът по кандидатстване и попълването на формата отнема няколко минути. След одобрение, наш служител ще се свърже с теб и уточни най-удобния за теб начин за подписване на необходимите документи.

keyboard_arrow_right
Какво е гратисен период?

Период след сключването на договора за обратен лизинг, посочен в погасителния план, в който не се заплаща главница, а се дължат лизингови вноски, състоящи се само от лихва. Заявявяването на гратисния период е по твой избор.

keyboard_arrow_right
На какви условия трябва да отговарям, за да кандидатствам за Credissimo Супер?
 • - да имаш валидна лична карта или разрешение/удостоверение за постоянно пребиваване на територията на Република България;
 • - автомобилът да е регистриран на твое име, да е в движение, да е с платен пътен данък и да няма вписани тежести върху него.
keyboard_arrow_right
Какво представлява обратният лизинг със задължително обратно изкупуване?

Ние разглеждаме твоята заявка за обратен лизинг и правим оценка на твоя автомобил, като това е напълно безплатно. При одобрение те каним в удобно за теб време да подпишеш договор за обратен лизинг в нашия офис, както и да се прехвърли собствеността на автомобила на наше име и пререгистрира в КАТ, като ти продължаваш да използваш автомобила си.

keyboard_arrow_right
Какво се случва с автомобила след подписването на договора за обратен лизинг?

При подписване на договора за обратен лизинг, собствеността върху автомобила се прехвърля на „Кредисимо Супер“ АД, а ти продължаваш да го използваш с предоставено пълномощно за управление на територията на Република България, останалите държави-членки на Европейския съюз, Република Македония и Република Сърбия. След изплащане на договора за обратен лизинг ще се свържем с теб, за да уточним удобен ден и час за прехвърляне на собствеността на автомобила обратно на твое име.

Какво е Credissimo Супер?

Всички полагаме усилия да сме финансово независими, но често стигаме до моменти, в които средствата не са достатъчни. В тези ситуации, начините да получиш бързо финансиране са няколко, но изборът винаги е труден. Ако търсиш лесно решение, изход от ситуацията можеш да намериш с помощта на кредитния продукт Credissimo Супер. Погрижи се за своите финансови нужди, като разчиташ на своя автомобил.

Разчитай на автомобила си, погрижи се за финансовите ти нужди с помощта на кредитния продукт Credissimo Супер за обратен лизинг. Получаваш желаната сума и продължаваш да ползваш колата си.

Credissimo Супер е удобен начин да получиш сума до 30 000 лева за период до 48 месеца, с която да посрещнеш спокойно своите разходи. Credissimo Супер e подходящ за моментите, в които имаш неотложна нужда от по-голяма сума пари.

Как да заявиш своя Credissimo Супер?

 • Попълни кратката онлайн форма, като избереш сумата, която ти е необходима и срока, в който желаеш да върнеш парите;
 • Изпрати онлайн заявление с допълнителна информация и основни данни на автомобила;
 • Получи становище до 15 минути;
 • Завърши процеса с всички необходими документи с помощта на наш служител;
 • Избери най-удобния за теб начин да получиш сумата;
 • ВАЖНО! Ако размислиш, можеш да се откажеш от обратния лизинг в законоустановения срок.

Credissimo Супер е създаден с грижа за теб и твоето удобство:

 • Заявяваш бързо, лесно и сигурно, удобно през онлайн форма;
 • Получаваш отговор в рамките на 15 минути;
 • Попълваш заявление само с лична карта и малък талон на автомобила;
 • Кандидатстваш, където и да си - през най-удобното за теб устройство: телефон, таблет или компютър;
 • Всичките ти данни са 100% защитени;
 • Ползваш преференциални условия, ако си коректен клиент.