Вече всеки собственик на автомобил и от Софийска област може да се възползва от заем до 30 000 лв.

Credissimo Супер е решението за всеки, който има нужда от спешен заем до 30 000 лв. и е собственик на лек автомобил. Автомобилът служи за гаранция на заема, а собственикът му продължава да ползва автомобила си, както досега. Личният автомобил е и единственото задължително условие за заемане на нужните средства. Така, достъпът до суми от 3 000 лв. до 30 000 лв. е възможен и за всеки, който има влошена кредитна история.

Процесът е бърз – попълване на онлайн заявка, отговор до 15 минути, подписване на документите и желаната сума е при клиента в рамките на няколко часа.

“В Credissimo Супер спазваме обещанията си! След като открихме офиса ни в Благоевград, заявихме, че до края на годината ще отворим още два офиса. Офисът, който ще обхване Софийска област, вече е факт, а след седмица ще открием и четвъртия ни офис в гр. Пловдив. Покритието на област София предоставя умно решение на всички собственици на леки автомобили в гр. Ботевград, гр. Самоков, гр. Костенец и всички населени места от региона, когато имат по-големи непредвидени разходи. Обратният лизинг е ново понятие във финансирането в България, но все повече хора разбират и се възползват от предимствата му.“ – коментира Славян Ценов, изпълнителен директор на Credissimo Супер.

Защо заемът от Credissimo Супер е разумно решение?

  • Единственото задължително условие е собственост на лек автомобил;
  • Подходящ е и за всеки с влошена кредитна история;
  • Лесно и бързо – от подаване на онлайн заявка до усвояване на средствата са нужни само няколко часа;
  • Автомобилът служи за обезщетение, но собственикът му продължава да го ползва.
  • Заемът до 30 000 лв. се изплаща на равни месечни вноски, до 48 месеца;
  • Подаването на заявка е изцяло онлайн – по всяко време;
  •  Заявление може да се подаде и по телефон на номер 0700 20 501, в работно време, със съдействието на наш служител;
  • Сега и с промоционални 6 месеца гратисен период;

Компанията е част от групата на Credissimo – ФинТех лидерът в онлайн кредитирането в България. С устойчиво развитие от над 10 години, както и успешно навлизане в още няколко страни в Европа, Credissimo се е доказала като иновативна и технологична група от компании. Основният фокус на групата е високото клиентско удовлетворение, което отново затвърди и с наградата “Любима марка” на българите в сектора.

Новини

SUV автомобилите могат да бъдат едновременно мощни, пъргави, удобни и луксозни Прочети още
Има модели, които са чудесни като нови, но доказано не са добър избор при покупка на старо Прочети още
Без тези коли световната автомобилна история нямаше да бъде същата. Прочети още