Вече всеки собственик на автомобил и от Софийска област може да се възползва от заем до 30 000 лв.

Credissimo Супер е решението за всеки, който има нужда от спешен заем до 30 000 лв. и е собственик на лек автомобил. Автомобилът служи за гаранция на заема, а собственикът му продължава да ползва автомобила си, както досега. Личният автомобил е и единственото задължително условие за заемане на нужните средства. Така, достъпът до суми от 3 000 лв. до 30 000 лв. е възможен и за всеки, който има влошена кредитна история.

Процесът е бърз – попълване на онлайн заявка, отговор до 15 минути, подписване на документите и желаната сума е при клиента в рамките на няколко часа.

“В Credissimo Супер спазваме обещанията си! След като открихме офиса ни в Благоевград, заявихме, че до края на годината ще отворим още два офиса. Офисът, който ще обхване Софийска област, вече е факт, а след седмица ще открием и четвъртия ни офис в гр. Пловдив. Покритието на област София предоставя умно решение на всички собственици на леки автомобили в гр. Ботевград, гр. Самоков, гр. Костенец и всички населени места от региона, когато имат по-големи непредвидени разходи. Обратният лизинг е ново понятие във финансирането в България, но все повече хора разбират и се възползват от предимствата му.“ – коментира Славян Ценов, изпълнителен директор на Credissimo Супер.

Защо заемът от Credissimo Супер е разумно решение?

  • Единственото задължително условие е собственост на лек автомобил;
  • Подходящ е и за всеки с влошена кредитна история;
  • Лесно и бързо – от подаване на онлайн заявка до усвояване на средствата са нужни само няколко часа;
  • Автомобилът служи за обезщетение, но собственикът му продължава да го ползва.
  • Заемът до 30 000 лв. се изплаща на равни месечни вноски, до 48 месеца;
  • Подаването на заявка е изцяло онлайн – по всяко време;
  •  Заявление може да се подаде и по телефон на номер 0700 20 501, в работно време, със съдействието на наш служител;
  • Сега и с промоционални 6 месеца гратисен период;

Компанията е част от групата на Credissimo – ФинТех лидерът в онлайн кредитирането в България. С устойчиво развитие от над 10 години, както и успешно навлизане в още няколко страни в Европа, Credissimo се е доказала като иновативна и технологична група от компании. Основният фокус на групата е високото клиентско удовлетворение, което отново затвърди и с наградата “Любима марка” на българите в сектора.

Новини

Най-шантавите и грандиозни тунинг решения, които може да видите в най-малките възможни коли. Прочети още
Спокойствието и сигурността ви при шофиране през зимните месеци зависят само от вас и тези подготвителни действия. Прочети още
Време ли ви е за първия електромобил? Ето кои са най-достъпните варианти на пазара в момента Прочети още