Разумното решение за всеки, който има спешна нужда от средства до 30 000 лв.

Credissimo Супер предлага изцяло нов модел на потребителско финансиране – обратен лизинг.  Средствата, от които всеки собственик на лек автомобил може да се възползва, са от 3 000 лв. до 30 000 лв., на равни месечни вноски и със срок на изплащане до 48 месеца. Единственото задължително условие е притежанието на личен автомобил, който служи за обезщетение на заема. След усвояване на средствата, автомобилът продължава да се ползва от клиента, както и преди.

Изпълнителният директор на компанията, Славян Ценов коментира: “Чрез новаторския за България модел за финансиране, който предлагаме, ще дадем достъп до средства и решение в нужда на всеки, независимо от кредитната му история и с едно единствено условие – обезпечение с личен автомобил. Процесът е формиран около идеята за пълен комфорт на клиента – лесно и бързо кандидатстване онлайн или по телефон и отговор до 15 минути. Автомобилът продължава да се ползва, както досега от собственика му и след като гарантира средствата с него. Новият ни офис ще обслужва гр. Пловдив и всички областни градове, а в рамките на идните 6 месеца ще открием още 5 офиса в страната.”

Какво прави заемът от Credissimo Супер по-практичното решение?

  • Заемът до 30 000 лв. се изплаща на равни месечни вноски и период до 48 месеца;
  • Подходящ е за всеки, който има собствен автомобил;
  • Възможност за одобрение, дори и при влошена кредитна история;
  • Подаването на заявка онлайн е лесно и удобно, по всяко време;
  • Заявление може да се подаде и по телефон на номер 0700 20 501, при нужда от съдействие;
  • С промоционални 6 месеца гратисен период;

Credissimo Супер е част от групата на Credissimo – ФинТех лидерът в онлайн кредитирането в България. Компанията се развива успешно вече повече от половин година, предлагайки изцяло нов до момента модел на финансиране, чрез обратен лизинг. Като част от групата на Credissimo, основните принципи за прозрачност, удобство и високо клиентско обслужване са основен фокус и в Credissimo Супер.

Новият офис в гр. Пловдив се намира на ул. Брезовска 12, ет. 1, офис 3 и е с работно време от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 часа.

Заявление може да бъде подадено по всяко време на www.credissimosuper.bg или на 0700 20 501, в работно време. 

Новини

Трънливият 150-годишен път от кораби и самолети до електрическото бъдеще Прочети още
Шофирането в сняг и заледяване трябва да бъде особено предпазливо Прочети още
Някои автомобили си остават само концепция, но се превръщат в основа за развитие на индустрията Прочети още