Credissimo Супер разширява дейността си и отваря нов офис в Благоевград

Credissimo Супер предлага удобно решение за всеки, който притежава собствен автомобил и има неотложна нужда от средства до 30 000 лв. Автомобилът служи за обезщетение и се прехвърля на кредитодателя, а след като заемът бъде изплатен, колата отново става собственост на клиента. Независимо от по-горното, клиентът продължава да ползва автомобила си, както досега. Притежанието на личен автомобил е единственото задължително условие за заемане на желаната сума. Процесът, от подаване на онлайн заявление до получаване на средствата, отнема само няколко часа.

“С разширяването на дейността ни в Благоевград, целим да обхванем още по-голяма част от Югозападния регион и така да сме в удобство на всички потребители от областта, които имат собствен автомобил и спешна нужда от финансиране до 30 000 лева. Нашата основна цел е винаги да отговаряме на очакванията на клиентите ни и затова планираме до края на годината да открием още два офиса в страната, а през 2019 година да имаме национално покритие с офиси във всички големи областни градове. Така ще предложим на клиентите от всички региони в България изключително практично решение, когато имат спешни и непредвидени разходи.” – сподели Славян Ценов, изпълнителен директор на Credissimo Супер.

Основните предимства на обратния лизинг, които компанията предлага са:

  • Собственост на автомобил е единствено условие за одобрение
  • Заем до 30 000 лв. и срок на изплащане до 48 месеца
  • Възможност за гратисен период до 6 месеца
  • Отговор до 15 минути след подадена онлайн заявка
  • Възможност за одобрение и при влошена кредитна история

Компанията, част от ФинТех групата на Credissimo, се развива успешно повече от половин година, а разрастването на дейността в нови региони на страната е естествено развитие за дружеството и е част от планираните стъпки за удовлетворение на потребителските очаквания.

Офисът в Благоевград се намира на улица „Братя Миладинови” № 1, етаж 2 и е с работно време от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 часа.

 

Новини

Трънливият 150-годишен път от кораби и самолети до електрическото бъдеще Прочети още
Шофирането в сняг и заледяване трябва да бъде особено предпазливо Прочети още
Някои автомобили си остават само концепция, но се превръщат в основа за развитие на индустрията Прочети още