Credissimo Супер – нова възможност за финансиране с обратен лизинг

Нова възможност за финансиране представи водещата ФинТек компания и лидер в онлайн кредитирането Credissimo. Иновативната услуга, която ще предлага дружеството Credissimo Супер, ще се фокусира в сегмента обратен лизинг на автомобил и ще предоставя на потребителите възможност да получат финансиране до 30 000 лева.

Чрез своя иновативен подход в онлайн кредитирането, новото дружество ще предоставя на своите потребители възможността да попълнят изцяло онлайн на www.credissimosuper.bg своето заявление за обратен лизинг със задължително изкупуване на автомобил. Клиентите ще могат сами да определят размера на месечните вноски и срока на договора си, както и да възползват от революционния подход в областта на финансовите услуги, наложен в България от компанията.

Какво представлява Credissimo Супер?

Credissimo Супер е най-краткият ти път към средства, точно в момента, в който имаш нужда от тях! Бързо и лесно получаваш до 30 000 лв., които връщаш на равни вноски за избран от теб период до 48 месеца. Новият продукт e подходящ за моментите, в които имаш неотложна нужда от по-голяма сума пари.

Credissimo Супер представлява обратен лизинг със задължително изкупуване, като продължаваш да използваш автомобила си през целия период.

Какви са предимствата?

През последните години секторът на компаниите, предлагащи обратен лизинг отчита сериозен ръст и развитие не само в САЩ, но и в Европа, предимно във Франция, Испания, Швейцария и Холандия. Обратният лизинг е от години функционираща услуга на европейския финансов пазар.

Сред основните предимства, от които ще могат да се възползват потребителите на иновативното дружество - Credissimo Супер са:

 • Подаването на заявка за обратен лизинг е напълно безплатно
 • Заявяваш пари по всяко време на денонощието
 • Пълна прозрачност на условията, само в няколко стъпки;
 • Не е необходимо да доказваш доход от трудов договор;
 • До 6 месеца гратисен период с минимална вноска.

Новият финансов продукт ще стартира и със специално предложение за първите си клиенти, като ще предлага възможност за избор на гратисен период.

Кой може да се възползва?

От Credissimo Супер, може да се възползва всеки навършил 18 години, притежаващ личен автомобил, а ето и условията, на които трябва да отговаряш:

 • да имаш валидна лична карта или разрешение/удостоверение за постоянно пребиваване на територията на Република България;
 • автомобилът да е регистриран на твое име, да е в движение, да е с платен пътен данък и да няма вписани тежести върху него.

Как да заявиш своя Credissimo Супер?

Процесът по кандидатстване и попълването на формата отнема няколко минути. След одобрение, наш служител ще се свърже с теб и уточни най-удобния за теб начин за подписване на необходимите документи.

 • Попълни кратката онлайн форма, като избереш сумата, която ти е необходима и срока, в който желаеш да върнеш парите.
 • Изпрати онлайн заявление с допълнителна информация и основни данни на автомобила.
 • Получи становище до 15 минути!
 • Завърши процеса с всички необходими документи с помощта на наш служител. Избери най-удобния за теб начин да получиш сумата.

Като утвърден европейски иноватор във ФинТек индустрията и потребителски ориентирана компания, ние в Credissimo постоянно търсим нови възможности и решения, с които да отговаряме на потребностите на нашите клиенти. Вярваме, че с новото ни предложение ще помогнем на много от нашите клиенти да получат желаното финансиране с помощта на своя автомобил.

arrow_forwardНаучи как

 

Новини

Трънливият 150-годишен път от кораби и самолети до електрическото бъдеще Прочети още
Шофирането в сняг и заледяване трябва да бъде особено предпазливо Прочети още
Някои автомобили си остават само концепция, но се превръщат в основа за развитие на индустрията Прочети още